News

Thuis sporten onder professionele begeleiding!

Yes! We can.

Vanaf woensdag 4 November starten wij met ONLINE Groepslessen: Yoga, Zumba, Body-Gym, Pilates en Spinnen. 

Benieuwd? Zin in?
Lees verder!

Om in te schrijven & deel te nemen is het op dezelfde wijze als voor de groepslessen met dezelfde goede lesgevers.

Is het deelnemen aan onze lessen nieuw voor jou kan het via: https://www.sportdedam.be/reserveren/ om in te schrijven & deel te nemen.
Schrijf je in via onze app of via het web dit kan tot 1u voor de les, je ontvang 30 minuten voor aanvang van de les een zoom link. Je hebt enkel een tablet of PC nodig.

Spinning lessen online:

Wij bieden 3 lessen per week aan en dit op zondag om 10u, dinsdag en donderdag om 19u. De spinning fiets kan je huren van De Dam.
Praktisch regeling: We vragen om in te schrijven via info@sportdedam.be. Heb de keuze uit twee dagen om de fiets te laten leveren op het gelijkvloers. Wij starten op zondag 15 november om 10u met de eerste online les.
Prijs:
– Huren spinning fiets met inbegrepen 2 lessen per week = 140 €/maand fiets en lessen (op is op)
– Huren spinning fiets voor klanten met een all-in abonnementen of klanten die toch gebruik zouden maken van hun beurten kaart = 80€/maanden.
Graag hadden wij jouw antwoord vóór donderdag 12 november 2020.

Fitness & Klimmen:

Leden met een fitness en klim abonnementen kunnen ook deelnemen aan de online lessen met hun abonnement.

TijdGroepsles
Maandag19:00Zumba
Dinsdag10:00Core-training
18:30Hatha Yoga
19:00Spinning
20:30Pilates
Woensdag9:00Hatha Yoga
18:00Bodyweight-training
19:30Zumba
Donderdag19:00Spinning
20:00Body Gym
Vrijdag19:00Strenght and Conditioning
Zondag19:00Spinning
11:00Body Gym

Je eigen fitness in huis te maken: Hierdoor hoef je de deur niet meer uit en kun je naderhand heerlijk onder je eigen douche stappen. Dat klinkt goed, toch? Wij geven je graag wat meer tips en informatie over het creëren van je eigen fitnessruimte:

  1. Bepaal je plaats van jouw fitnessruimte in huis.
  2. Vergeet je fitnesmatje niet 🙂
  3. Maak er een aangename plek van waar je graag naar binnen stapt.
  4. Denkt aan een goede luchtkwaliteit.
  5. (Optioneel) De meeste mensen sporten samen, dat motiveert ook meer. Spreek samen met je sportmaatje om samen een online les te volgen. Zo ben je goed bezig, en motiveer je elkaar om door te gaan.

Leden die niet deelnemen aan de online lessen wordt hun abonnement bevroren zoals in bij de eerste sluiting van maart. Wij zijn telefonisch bereikbaar tussen 13u30 en 17u in De Dam om al uw vragen te beantwoorden. Het is onze uiterste wens om hier als club én als ‘familie’ sterker uit te komen. Samen kunnen wij dat aan. Zorg goed voor jezelf én voor elkaar.
Communicatie: Je kan ons bereiken via mail voor al je vragen. Voor heel dringende zaken, kan je ons dagelijks contacteren met mail op info@sportdedam.be Veel sport plezier!