News

Naar aanleiding van het overleg over buitenschoolse activiteiten voor kinderen onder 13 jaar en in afwachting van de beslissing van het federale overlegcomité op vrijdag, 29 januari willen we ons als Sportcentrum De Dam zo goed mogelijk voorbereiden.

Sportkampen in de Paasvakantie

Men blijft activiteiten voor kinderen toelaten en stimuleren, en daarom willen we graag even het kinderaanbod van De Dam in de kijker zetten. Zo kun je misschien binnenkort samen met je kind aan je conditie werken? Check hier het aanbod en beschikbaarheid in de paasvakantie.

Kids & jeug klim

Wij starten binnenkort met het derde trimester voor de jeugd klim tot en met 12jaar! kom jij eens proberen? Mail ons gerust en check onze webshop!

Op zoek naar een cadeaubon voor iemand die houdt van sport?

Dit originele cadeau is er ter waarde van € 25,- / € 50,- / € 100,- of € 250,-. OF vrij in te vullen bedrag. Verasst iemand met je cadeaubon.

Laten we samen maximaal focussen op gezonde en veilige trainingsomstandigheden voor nu en in de toekomst!

Spinning lessen online:

Wij bieden 3 lessen per week aan en dit op zondag om 10u, dinsdag en donderdag om 19u. De spinning fiets kan je huren van De Dam.
Praktisch regeling: We vragen om in te schrijven via info@sportdedam.be. Heb de keuze uit twee dagen om de fiets te laten leveren op het gelijkvloers. Wij starten op zondag 15 november om 10u met de eerste online les.
Prijs:
– Huren spinning fiets met inbegrepen 2 lessen per week = 140 €/maand fiets en lessen (op is op)
– Huren spinning fiets voor klanten met een all-in abonnementen of klanten die toch gebruik zouden maken van hun beurten kaart = 80€/maanden.
Graag hadden wij jouw antwoord vóór donderdag 12 november 2020.

Je eigen fitness in huis te maken: Hierdoor hoef je de deur niet meer uit en kun je naderhand heerlijk onder je eigen douche stappen. Dat klinkt goed, toch? Wij geven je graag wat meer tips en informatie over het creëren van je eigen fitnessruimte:

  1. Bepaal je plaats van jouw fitnessruimte in huis.
  2. Vergeet je fitnesmatje niet 🙂
  3. Maak er een aangename plek van waar je graag naar binnen stapt.
  4. Denkt aan een goede luchtkwaliteit.
  5. (Optioneel) De meeste mensen sporten samen, dat motiveert ook meer. Spreek samen met je sportmaatje om samen een online les te volgen. Zo ben je goed bezig, en motiveer je elkaar om door te gaan.

Leden die niet deelnemen aan de online lessen wordt hun abonnement bevroren zoals in bij de eerste sluiting van maart. Wij zijn telefonisch bereikbaar tussen 13u30 en 17u in De Dam om al uw vragen te beantwoorden. Het is onze uiterste wens om hier als club én als ‘familie’ sterker uit te komen. Samen kunnen wij dat aan. Zorg goed voor jezelf én voor elkaar.
Communicatie: Je kan ons bereiken via mail voor al je vragen. Voor heel dringende zaken, kan je ons dagelijks contacteren met mail op info@sportdedam.be Veel sport plezier!