Home pagina

 

 

Welkom!

Op de interactieve site van het meest veelzijdige sportcentrum in de streek.

Sportcentrum De Dam is een plek waar ontspanning,vrije tijd en mensen samenkomen bij ons kan u terecht voor een ruime waaier aan mogelijke sporten. Op de detailpagina’s vindt u meer informatie over deze sporten, alsook de tarieven en mogelijke uren. Na het sporten kan u nog terecht in onze gezellige bar waar u kunt nagenieten van een welverdiende verfrissing.

Je kan nu reserveren via de nieuwe website! Dit doe je door een account te maken via de knop “Registreer Nu!” je kan hier al je gegevens in vullen en vanaf dan ben je klaar om te gaan! Heb je al een account ? Klik dan op “Reserveer Nu!” en je zal terug kunnen aanmelden en kunnen reserveren!

 

Fitness & Groepslessen bij De Dam

Ben jij op zoek naar een plek waar jij je thuisvoelt, je de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar jij je doelen haalt? Dan is De Dam het fitnesscentrum voor jou!

 

Waarom kies je voor De Dam?

U helpen bij het behalen van uw persoonlijk doel is onze prioriteit. Elke klant wordt persoonlijk, gericht en blijvend begeleid met een specifiek trainingsprogramma. De Dam onderscheidt zich van andere fitnesscentra’s vanwege:

– Effectieve fitness programma’s, gericht op afvallen, conditie en spiertraining

– Motiverende aanpak met aandacht en begeleiding op maat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *