Kennismaking les

Met een kennismaking les kun je op een eenvoudige manier bij ons kennis maken met het klimmen. Natuurlijk zijn de veiligheid en de spelregels belangrijk, maar we gaan meteen aan de slag en voordat jet het weet zit je boven in de klimmuur.
Span je in, maar relax ook, have fun en focus.
De kennismaking les boek je met 2 of 3 personen. Je gaat namelijk niet alleen klimmen, maar ook zekeren. Als jouw maat omhoog klimt, ga jij zekeren. Natuurlijk begeleiden wij dat, geven wij les in het zekeren en maken we je wegwijs in de veiligheid van het klimmen. Let even op het gewichtsverschil tussen de deelnemers. Als er twee volwassen komen waarbij het verschil meer dan 15kg is, kan de lichtere persoon de zwaardere persoon niet zekeren, geen nood we leren jou de mogelijkheid dit op te lossen.

Het komt regelmatig voor dat de kennismaking les gebruikt wordt om kennis te maken, om uit te zoeken wat dat nou is, dat klimmen, en om te ervaren hoe het is. Daarna kan door gestroomd worden naar een basiscursus. We hebben daar zelf een interessante aanbieding voor, als je klaar bent met de kennismaking les.
Ga er van uit dat je met de kennismaking les zo ‘n twee uur bezig bent. Neem ruim de zittende kleding en stevige gympen mee, de kledij die je ook draagt bij een zaalsport.