KVB 2 indoor voorklimmen

In Januari gaat de cursus door op drie avonden – 10, 17 en 24 januari te beëindigen met afname testen.  Telkens van 19u30 tot 22u30.

Daarna gaat de cursus door op drie avonden – 27 feb, 6 maart en 13 maart te beëindigen met afname testen.  Telkens van 19u30 tot 22u30.

De opleiding indoor voorklimmen (KVB2) leert je alle technieken aan om veilig, indoor voor te klimmen. Bij indoor voorklimmen bevestigt de klimmer zelf het touw tijdens het klimmen in de haken op de wand. Het touw volgt de klimmer en wordt onderaan vastgehouden door de zekeraar.

INHOUD:

  • Zekeren en spotten van een voorklimmer
    • Correct inpikken van een tussenzekering 
    • Touwbehandeling en vallen
    • Installatie van het touw in het omlooppunt
    • Klimmateriaal en -techniek 

Deelnamevoorwaarden: minimum leeftijd : 16 jaar bij aanvang van de cursus beschikken over KVB1 & vlot 5de graad routes kunnen klimmen in toprope.

Wanneer? De cursus gaat door op drie avonden– 10, 17 en 24 januari te beëindigen met afname testen. Telkens van 19u30 tot 22u30.  

Kostprijs: 105€ (101€ voor aangesloten leden KBF) In de cursusprijs is de toegang tot de klimzaal en het gebruik van de klimgordel en zekeringsapparaten met een lesgever inbegrepen voor de drie avonden .

inschrijven: info@sportdedam.be

Vermeld aub dat je KVB 2 wil volgen, wat is je naam, adres en geboortedatum. Graag ontvangen wij ook je telnr.

Veel succes en veel klimplezier!