FITNESS & PERSONAL TRAINING

Sporten > FITNESS & PERSONAL TRAINING

FITNESS DE DAM

Wil u werken aan uw conditie, spierkracht of juist een combinatie van beide? Ook dit is perfect mogelijk in sportcentrum De Dam!

Onze fitness ruimte heeft alles te bieden dat u nodig hebt om te werken aan de beste versie van jezelf.

Onze fitness is uitgerust met kracht- en cardiotoestellen van het topmerk Technogym. Een welgekend merk in de fitnesswereld dat samenwerkt met verschillende topclubs, ziekenhuizen en kinesitherapeuten.

 

Voor jong en oud

Niet enkel bij jongeren neemt de populariteit van fitness sterk toe. Ook bij ouderen is dit het geval! Bij sportcentrum De Dam is iedereen welkom! Wil je als jong persoon sterker worden, of juist op latere leeftijd de spieren en gewrichten sterk en soepel houden. Bij ons is alles mogelijk.

 

Cardio

Cardio is de ideale manier om te werken aan onze conditie en het uithoudingsvermogen. Dankzij een ruim aanbod aan cardiotoestellen zal je conditietraining nooit vervelen. Een intervaltraining op maat, wandelen door Rome of een bergrit in de Alpen? Hier is alles mogelijk!

 

Krachttraining

De beste manier om onze spieren te versterken is en blijft krachttraining. Fan van krachttoestellen, vrije gewichten of juist oefeningen op lichaamsgewicht? Sportcentrum De Dam heeft alles te bieden wat u nodig heeft.

 

Starten met fitness?

Wil u graag starten met fitness? Maak dan vrijblijvend een afspraak met onze coach voor een rondleiding en alle mogelijkheden te bespreken.
Bij het aanschaffen van een lidmaatschap of beurtenkaart zorgt onze coach ook voor een lichaamsanalyse en een trainingsschema aangepast aan uw doelen. U staat er dus niet alleen voor!


Klik op de link hieronder en maak een afspraak:

Start nu!

PERSONAL TRAINING

Dat kan ook!

Hebt u een extra duwtje in de rug nodig of ben je juist zeer gemotiveerd? Wilt u maximaal rendement halen uit uw training? Kies dan voor personal training!'

 

  • Samenwerken naar jouw ultieme doel
  • Intake gesprek
  • Gepersonaliseerd schema op maat gemaakt
  • 1 op 1 begeleiding of duo tot max. 4 personen 
  • Ideale omgeving 

Starten?

Vul via onderstaande knop ons formulier in & we contacteren je zo snel mogelijk om een afspraak in te plannen!

Klik hier om te starten!

TECHNOGYMRIDE

Er zijn miljoenen fietsers in de wereld & iedere fietser droomt om de Alpe d'Huez te beklimmen, de Dolomieten te doorkruisen of door de IJslandse hooglanden te fietsen. Jij ook?

 

 

Fietsen zoals buiten

De fiets is ontworpen om fietsen in de buitenlucht te simuleren en realtime routes en hellingen na te bootsen.

De trainingen van Technogym Ride dagen je uit om de juiste vermogenzones te bereiken. Daarnaast stimuleren ze je te rijden met de Technogym Ride-versnellingen op tientallen virtuele routes zoals 's werelds meest legendarische bergen.

 

 

Als alternatief zijn er de exclusieve TNT-programma's (Technogym Neuromuscular Training™). Deze trainingen zijn ontwikkeld door het Technogym Research Center om zowel metabolische als neuromusculaire kwaliteiten te verbeteren.

 

Je kunt ook een volledig op maat gemaakt trainingsplan opstellen op basis van persoonlijke doelen.

 

 

Reserveer je RIDE fiets!

Core Training

Core Stability Training is een veel gehoorde term in de fitness- en sportwereld. 

 

Doel? De rompspieren die het centrum van het lichaam stabiliseren te versterken.

 

De belangrijkste spieren van de core zijn de dwarse schuine buikspier, de multifidi, het middenrif en de bekkenbodem spieren.

 

Samen met Coach Kevin ga je hieraan werken om deze sterker op te bouwen!

Wanneer?

Elke dinsdag en vrijdag om 10:00.

Reserveer hier!

VUL IN: BINNEN 1 MINUUT KLAAR

Deze is geheel vrijblijvend. Zo zit jij nergens aan vast, maar krijg je wel een lidmaatschapsadvies op maat.
invullen duurt slechts 1 minuutje.

Success! Your message has been sent.
Error! .