Afslanken

Afslanken

In kilo's & in centimeters

Sportcentrum De Dam in Lokeren breidt het aanbod verder uit in oktober 2021. Naast de fitness, groepslessen, indoorski, muurklimmen en badminton wordt nu het lifestyle programma BenFit geïntroduceerd.

 

Het voedingsprogramma van BenFit is gezond, gevarieerd, regelmatig en voldoende. BenFit is geen dieet, bevat geen supplementen of maaltijd vervangende producten, maar leert u hoe u gezond eet. Een eetpatroon dat past bij uw lichaam en dat u uw leven lang vol kunt houden, doordat u lekker en verantwoord eet, maar zeker geen honger lijdt. Een uniek gezond voedingsadvies voor u op maat gemaakt.

Het BenFit voedingsadvies ondersteunt een verantwoord gewichtsverlies tot ± 0,8 kilo per week!

12 weken BenFit voor slechts 249 EUR!

Leden van Sportcentrum De Dam betalen voor 12 weken BenFit 79 Euro.
Inbegrepen zijn wekelijks:

  • coaching gesprek met uw voedingscoach Femke of Allicia
  • persoonlijk voedingsplan
  • boodschappenlijst
  • meting en weging
  • gratis app van BenFit met uw voedingsplan en boodschappenlijst

Wilt u het eerst uitproberen kan dit nu ook in een 6 weken programma!
6 wekenprogramma BenFit voor slechts 149 Euro!

Start nu!

Better Belly

Voor de eerste training meet de coach uw buikomtrek, vervolgens gaat u 3 keer per week 4 weken lang sporten en na deze 4 weken meet u nogmaals om het resultaat te bewonderen. Ga niet tussentijds opmeten, want bij de ene persoon kan er al na een week resultaat zijn en bij de andere na 2 weken.

 

Tijdens de training op een loopband, crosstrainer of fiets, traint u met de Better Belly® tailleband om met infrarood straling.

 

Door de diepgaande werking van het infrarood in samenwerking met het bewegen, zal uw lichaam extra hard moeten werken om de warmte kwijt te raken. Wat u kunt verwachten is dat het mogelijk is dat u na 4 weken 1 tot 2 kledingmaten minder heeft!

Interesse?

Bel ons om een afspraak vast te leggen met de coach of kom eens langs!