YOGA

HATHA YOGA

Het is een zachte maar tegelijkertijd intesief-werkende vorm, die al onze spieren, pezen en gewrichten, organen in beweging zet. Onze inwendige stelsels: bloedvaten, lymfe, spijsvertering...beinvloedt; onze zenuwstelsel tot rust brengt, en dit allemaal zonder te forceren. Je zou het een zachte body-work-out kunnen noemen , waarbij wij onze grenzen leren kennen,leren respecteren en proberen te verleggen. Iedereen bepaald zelf hoe stevig hij in de oefeningen gaat.

 

YOGA VOOR BEGINNERS

De focus ligt op het aanleren van iets nieuws, maar vooral het GENIETEN van een inspanning die rustig wordt opgebouwd. Met een positieve ingesteldheid zonder al te veel verwachtingen zal je versteld staan hoeveel innerlijke kracht je bezit. Motivatie in plaats van frustratie. Motivatie in plaats van frustratie zal je me vaak horen zeggen!

 

AMY YOGA 

AMY = Ademhaling-Meditatie-Yoga

Meditatiegroep,waarin deze drie disciplines op een zachte, helende manier aangeleerd worden. In mijn begeleiding van mensen met burn-out-gerelateerde symptomen leerde ik dat lichaam en geest zo sterk met elkaar verbonden zijn, dat het nodig is mensen holistisch, (met aandacht voor hun hele wezen) te benaderen: dus niet enkel mentaal, maar ook fysiek, om tot volledige genezing te kunnen komen.

 

Reserveer je plek nu!

Reserveer HIER!

Start nu met sporten bij De Dam

Laat vrijblijvend je gegevens achter en wij contacteren je zo snel mogelijk.

Success! Your message has been sent.
Error! .