Aurora

Aurora Dance biedt onze jeugd en volwassenen met een hart voor dans de gelegenheid om hun passie in de beste omstandigheden te beleven. Door de samenwerking met Sportcentrum De Dam kunnen wij onze leerlingen drie splinternieuwe danszalen bieden, waarvan één speciaal uitgerust voor klassiek ballet.

Ons fantastisch leerkrachtenteam zorgt voor toffe en zeer kwaliteitsvolle lessen, techniek en dansplezier worden vlot gecombineerd. Ons fantastisch leerkrachtenteam zorgt voor toffe en zeer kwaliteitsvolle lessen, techniek en dansplezier worden vlot gecombineerd.

Vanaf 2,5 jaar zijn peuters en kleuters welkom bijons in Kleuterdans waar we hunstimuleren in het ontwikkelen van hun algemene motoriek en ritmiek. Vanaf het eerste leerjaar stromen zijdoor naar een klassieke leerlijn(Klassiek ballet) en/of een actueleleerlijn (Kids Dance). Tot het vierde leerjaar kunnen nieuwe leerlingen nogsteeds probleemloos instappen. Vanaf het vijfde leerjaar kunnen de leerlingenkiezen uit een uitgebreid gamma van stijlen die aansluiten op een van de twee (of beide) leerlijnen: Klassiek ballet, Jazz, Modern, Clipdance en Hip hop.

We voorzien ook danslessen voor volwassenen met danservaring: klassiek ballet en jazz voor volwassenen.