News

Naar aanleiding van het overleg over buitenschoolse activiteiten voor kinderen onder 13 jaar en in afwachting van de beslissing van het federale overlegcomité op vrijdag, 29 januari willen we ons als Sportcentrum De Dam zo goed mogelijk voorbereiden.

Sportkampen in de Paasvakantie

Men blijft activiteiten voor kinderen toelaten en stimuleren, en daarom willen we graag even het kinderaanbod van De Dam in de kijker zetten. Zo kun je misschien binnenkort samen met je kind aan je conditie werken? Check hier het aanbod en beschikbaarheid in de paasvakantie.

Kids & jeug & klim

Wij starten binnenkort begin maart 2021 met het derde trimester voor de jeugd klim tot en met 12 jaar! kom jij eens proberen? Mail ons gerust en check onze webshop!

Op zoek naar een cadeaubon voor iemand die houdt van sport?

Dit originele cadeau is er ter waarde van € 25,- / € 50,- / € 100,- of € 250,-. OF vrij in te vullen bedrag. Verasst iemand met je cadeaubon


WAT MET ABONNEMENTEN?

 De eerste lockdown vanaf 16 maart tot 7 juni ’20 hebben we de abonnementen verlengd met 84 dagen. 

– Je abonnement verviel tijdens de tweede lockdown?
Je krijgt jouw verloren sportdagen terug indien je jouw abonnement verlengt binnen de twee maand na heropening. (vb. Tim zijn abonnement is vervallen op 26 april. Hij vernieuwt zijn abonnement binnen de twee maand na de heropening waardoor hij zijn verloren sportdagen terugkrijgt)

Je abonnement is nog geldig ?

Wanneer jouw abonnement vervalt en je vernieuwt het binnen de twee maand krijg je jouw verloren sportdagen terug. (vb. Nina haar abonnement vervalt op 5 september. Zij vernieuwt haar abonnement op 1 oktober. Dit is binnen de twee maand dus Nina krijgt de verloren coronasportdagen terug)

Beurtenkaarten
Alle beurtenkaarten worden met de verloren sportdagen verlengt.